Halveer de champignons en snijd in dunne plakken. Verwijder de steel en zaadlijst van de rode peper en snijd in dunne ringen. Snijd de bosui in dunne schuine ringen.
2
Snijd de kippendij in blokjes van 2 cm en marineer met de helft van de ketjap.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
4
Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout. Verhit een pan met 1/3 van de zonnebloemolie en bak ¼ deel van het eimengsel in 4 min. gaar. Herhaal tot het eimengsel op is.
5
Verhit een pan met de overige zonnebloemolie en bak de kippendij 5 min. Voeg de champignons, rode peper en de helft van de bosui toe. Bak 5 min. mee. Voeg de rijstnoedels en de rest van de ketjap toe. Roer door.
6
Verdeel het noedelmengsel over de omeletten en vouw dicht. Garneer met de rest van de bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.