Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Snijd de paprika in repen van 1 cm en snijd de broccoli in roosjes van 2 cm. Snijd de prei in halve ringen van 1 cm dik en maak schoon met water.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de broccoli in 3 min. beetgaar. Haal de broccoli uit de pan en kook de noedels in het vocht van de broccoli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verwarm een pan met ½ van de zonnebloemolie en bak de prei, paprika en broccoli 3 min. Voeg de Verstegen World Spice Meals Noedels kruiden en noedels toe en roer dit door. Schep 1 soeplepel van het kookvocht van de noedels erbij zodat het niet gaat plakken.
4
Verwarm ondertussen een andere pan met de overige zonnebloemolie en bak de knoflook en ui in 3 min. glazig. Voeg de garnalen toe en bak deze 5 min. mee.
5
Verdeel de noedels over de borden samen met de garnalen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.