Print opties

Sluiten

Noedels, bloemkool en paksoi in rode curry

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd de paksoi en shiitake in stukken van 1 cm dik, snijd de bloemkool in roosjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd deze fijn. Hak de koriander fijn en zet apart.
2
Verwarm de olie in een pan en bak kort de rode peper met de bloemkool, voeg de shiitake en paksoi toe en bak deze 3 min. op middelhoog vuur mee. Roer de rode curry door de groente wanneer de bloemkool begint te kleuren.
3
Blus de groente na 2 min. bakken af met de kokosmelk en voeg de noedels toe. Laat dit zachtjes koken totdat de noedels gaar zijn. Mocht het vocht te ver inkoken, voeg dan wat water toe aan de curry.
4
Roer als laatste de koriander en de taugé door het gerecht en serveer in een diep bord.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.