Print opties

Sluiten

Noedels met makreel

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de komkommer in stukjes. Pers het sap uit de limoen. Meng de komkommer, het limoensap en ½ van de sojasaus door elkaar en zet koel tot gebruik.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de udon noedels 2 min. Giet het water af en zet de noedels apart tot gebruik.
3
Meng de makreel met de suiker in een kom. Schil en rasp de gember en voeg samen met de overige sojasaus toe. Meng door elkaar en voeg de noedels toe. Schep door elkaar.
4
Hak de pinda’s fijn. Snipper het groen van de bosui in ringetjes.
5
Breng je waterkoker aan de kook en giet het kokende water op de udon noedels. Laat 2 min. intrekken, giet het water af en zet de noedels apart.
6
Verdeel de noedels over diepe borden en voeg de komkommer toe. Garneer de noedels met de pinda’s, bosui en de sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.