Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Pel en snijd ondertussen de knoflook fijn. Haal de rode pepers uit de nasi-bamigroenten. Snijd het steeltje van de pepers. Halveer de pepers over de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper vervolgens fijn.
3
Verhit de olie in een wok en bak de knoflook, rode peper en rulstukjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de nasi-bamigroenten toe en roerbak 5 min. op hoog vuur.
4
Klop ondertussen met een garde de misopasta met de gembersiroop, rijstazijn en sesamolie tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de misodressing en de noedels toe aan de groenten en bak nog 1 min. mee op laag vuur.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.