Print opties

Sluiten

Noedels met pittige worst

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Snijd het vel van de saucijzen open en knijp het vlees eruit in de pan. Bak met de sambal en wat peper en zout 5 min.
3
Pel en snipper de sjalot. Snijd de paprika in blokjes en de champignons in plakjes. Voeg de sjalot toe aan het vlees en bak 2 min. mee. Voeg de paprika en champignons samen met het knoflookpoeder toe en bak opnieuw 5 min.
4
Voeg nu de sojasaus en pindakaas toe samen met de noedels en blijf mixen tot de saus en noedels helemaal zijn gemengd.
5
Snijd de bosui in schuine ringen. Verdeel de noedels over de kommen en garneer met de bosui en sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.