Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en rasp de knoflook. Schil de gember en rasp fijn. Snijd de filetlapjes in de breedte in reepjes van ca. 2 cm. Meng de geraspte knoflook en gember met ½ van de olie en schep de filetreepjes erdoor. Breng op smaak met peper.
2
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
3
Meng ondertussen de pindakaas met het limoensap en het kokende water tot een dressing.
4
Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en roerbak de wokgroente 5 min. Voeg de filetreepjes met de aanhangende olie toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
5
Meng de noedels met de pindadressing, wokgroente en filetreepjes en verdeel over kommen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.