Kook de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Pel en snijd de knoflook fijn. Verwarm een pan met 15 ml zonnebloemolie en bak de knoflook in 3 min. glazig.
3
Voeg de wokgroenten en het Verstegen Keukengoud toe. Bak dit voor 4 min. mee tot de groenten gaar zijn. Blus het geheel af met de kokosmelk en voeg de noedels toe.
4
Kook ondertussen de eieren in kokend water in 4 min. zacht. Laat de eieren schrikken in ijswater en pel wanneer afgekoeld.
5
Verwarm de resterende zonnebloemolie in een steelpan tot 180°C. Frituur de eieren voor 3 min. goudbruin. Snijd de eieren doormidden.
6
Schep de noedels in een bord en leg hier de eieren op. Verdeel de Verstegen Tafelgoud over de eieren en garneer het gerecht met korianderblaadjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.