Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediƫnten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Noedelsalade met edamame en soja-sesamdressing
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediƫnten
2 personen
Ingrediƫnten
75 gr rijstnoedels
2 tl sesamzaadjes
2 el sojasaus
1 tl sesamolie
1 tl gembersiroop
Peper
50 gr veldsla
150 gr Bonduelle Edamame bonen (vriesvers)
50 gr wortel julienne
1
Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan het sesamzaad goudbruin en schud op een bord.
2
Klop een dressing van de sojasaus, sesamolie en gembersiroop. Breng op smaak met peper.
3
Verdeel de veldsla op 2 borden. Verdeel er de rijstnoedels met de edamame bonen en de wortelreepjes over.
4
Bestrooi de salade met het geroosterde sesamzaad en besprenkel met de soja-sesamdressing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.