Noedelsoep met kipgehaktballen en zelfgemaakte bouillon
Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de helft van de uien en knoflook in grove stukken. Snijd de gember in plakken en halveer de limoen. Voeg de ui, knoflook, gember, sojasaus, ½ vissaus, zout, kruidnagels, pers het sap uit de limoen en Verstegen witte peperkorrels toe aan een pan samen met het water en laat minimaal 30 min. koken op laag vuur. Giet de bouillon daarna door een zeef zodat alleen de vloeistof overblijft. Giet de bouillon weer terug in de pan.
2
Pel en snipper de helft van de andere uien heel fijn. Meng het kipgehakt met de ui, paneermeel, resterende vissaus en peper. Draai soepballetjes van het gehakt en voeg toe aan de bouillon.
3
Snijd de chilipeper in ringen, snijd de shiitakes en radijs in plakken en voeg toe aan de bouillon. Snijd de koriander fijn en de bosui in dunnen ringen.
4
Rooster het sesamzaad ondertussen in een droge pan goudbruin en zet apart.
5
Voeg de noedels toe aan de bouillon en kook in 4 min. gaar. Schenk de bouillon in kommen en garneer met koriander, bosui en sesamzaad.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.