Rasp de wortel en snijd de rode kool in kleine stukjes. Snijd het groene gedeelte en een klein deel van het witte stuk van de paksoi in kleine stukjes. Verwijder de steel en de zaadlijsten van de paprika en snijd in stukjes. Snijd de rode peper in ringen.
2
Maak laagjes in de weckpotten. Verdeel als eerst de wortel over de weckpotten, gevolgd door de rode kool, paksoi, paprika en spinazie. Verdeel wat van de rode peper over de spinazie. Verdeel als laatste de plakjes gember over de weckpotten en eindig met de noodles. Breek de noodles kleiner indien nodig.
3
Breng wanneer je de noodles to go gaat nuttigen het water aan de kook. Voeg hier de tuinkruiden strooibouillon, ketjap manis en chilivlokken aan toe. Verdeel het kokend water met kruiden over de weckpotten en sluit af met de deksel. Laat dit ongeveer 3 min. staan tot de noedels zacht zijn.
4
Verwijder de plakjes gember en serveer de noodle soup to go.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.