Print opties

Sluiten

Oliepouce

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Bereid het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk het glazuur in een schaaltje en dip de bovenkant van de oliebollen in het glazuur. Laat de oliebollen op een bord 30 min. afkoelen.
2
Maak ondertussen de banketbakkersroom door de inhoud van het zakje banketbakkersroom samen met de koude melk in een mengkom te mixen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de banketbakkersroom ca. 5 min. opstijven in de koelkast.
3
Snijd de oliebollen van bovenaf in, maar snijd niet helemaal door. Vul een spuitzak met een kartelmondje met de banketbakkersroom en spuit de room in de oliebol. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.