Print opties

Sluiten

Omelet wrap met sla, hummus en avocado

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel de knoflook en pers fijn. Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken. Mix de knoflook, kikkererwten, olijfolie, tahin, citroensap, peper en de helft van het zout egaal met een keukenmachine. Is de hummus te dik? Voeg dan meer olijfolie toe.
2
Kluts de eieren met de helft van de Verstegen Classic Blend voor Omelet en het resterende zout.
3
Verwarm de zonnebloemolie in een pan en bak ¼ van het mengsel tot een omelet. Herhaal dit steeds tot het resterende eimengsel op is.
4
Halveer en pel de avocado en verwijder de pit, snijd in plakken. Haal de sla van de kluit en was met water.
5
Leg de omeletten op de borden. Verdeel de hummus, sla, avocado, pistachenoten en pompoenpitten over de hummus. Serveer met de resterende Classic Blend ter garnering.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.