Print opties

Sluiten

Omeletwraps met gerookte zalm en spinazie

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kluts de eieren samen met de melk los in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Verhit een kwart van de zonnebloemolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
2
Verdeel de helft van het eimengsel in de pan. Bak ongeveer 3 min. tot het ei gestold is, draai om en bak nog 2 min. op de andere kant. Haal het omelet uit de pan. Herhaal deze stap met de rest van het eimengsel.
3
Pel en snipper de rode ui. Verhit de rest van de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui 2 min. aan. Voeg de spinazie toe en bak 4 min. mee, tot de spinazie geslonken is.
4
Verdeel de spinazie over de 2 omeletten. Verdeel de gerookte zalm over de spinazie. Smeer de zalm in met roomkaas.
5
Rol de omeletten dicht en snijd schuin door de helft.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.