Oosterse curry met paddenstoelen, paprika en Thaise basilicum
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst met een snufje zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook grof. Snijd de paprika in reepjes en de champignons in vieren.
3
Verhit de olijfolie in een wok- of hapjespan en fruit de ui en knoflook. Voeg de currypasta toe. Blus na 5 min. af met kokosmelk. Pers het sap uit de limoen. Voeg het limoensap, de honing en een snufje zout toe. Voeg de paprika en champignons toe en laat 5-8 min. mee pruttelen.
4
Pluk wat blaadjes van de Thaise basilicum en snijd de helft grof. Doe deze gesneden blaadjes door de curry.
5
Serveer de curry met de rijst en garneer met overige blaadjes basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.