Print opties

Sluiten

Oosterse groentenpannenkoek

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de onderkant van de bosui en snijd in dunne ringen.
2
Klop het zelfrijzend bakmeel met het water los in een grote kom. Voeg de sojasaus en de eieren toe en klop met een vork tot een dun beslag.
3
Verhit een pan met 1/5 zonnebloemolie en bak de Thaise wokgroenten 5 min. Verhit een andere pan met ¼ van de overige zonnebloemolie, schep ¼ deel van het beslag in de pan en spreid goed uit. Bak de pannenkoek in 3 min. per kant goudbruin.
4
Haal de pannenkoek uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak het overige beslag op dezelfde manier.
5
Verdeel de pannenkoeken en Thaise wokgroenten over de borden. Verdeel de sriracha en de mayonaise erover en garneer met de bosui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.