Open het verspakket. Kook de rijst in een pan met ruim kokend water in 8 min. gaar en giet af. Laat de rijst in de pan staan met de deksel erop.
2
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een wok- of hapjespan en bak hierin de vegetarische kipstuckjes bruin in ongeveer 5 min. op middelhoge temperatuur. Voeg de wokgroente toe en bak al roerend 5 min. mee op hoge temperatuur. Voeg de kruidenpasta toe en bak al roerend 1 min. mee op middelhoge temperatuur.
3
Voeg de gekookte rijst toe en bak al roerend 2-3 min. mee op hoge temperatuur. Schenk ondertussen de satésaus in een pan en verwarm deze 3-5 min. op middelhoge temperatuur
4
Serveer de nasi met de satésaus, gebakken uitjes en kroepoek.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.