Print opties

Sluiten

Oosterse salade met speklapjes en ketjapsaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met een laagje water aan de kook en kook de taugé, wortel, sugarsnaps en rode kool in 1 min. beetgaar. Giet af, spoel om met koud water en laat uitlekken in een vergiet.
2
Snijd de speklappen in stukjes en verhit een koekenpan. Bak de speklapjes met 1/5 van de ketjap knapperig.
3
Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit de olijfolie een koekenpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de overige ketjap, het sap van ½ limoen en de honing toe. Breng aan de kook. Zet vervolgens het vuur direct laag en laat nog 4 min. zachtjes pruttelen.
4
Leg de sla melange op een grote schaal. Verdeel hier de taugé, wortel, sugarsnaps en rode kool over, gevolgd door de speklapjes en cashewnoten. Giet de ketjapsaus over de salade en gebruik de overige limoen ter garnering.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.