Was de aardappelen en snijd deze in blokjes van 2 cm. Zet de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in 5 min. beetgaar. Giet af.
2
Halveer de citroenen, pers één vrucht uit en bewaar het sap. Snijd het loof van de radijs en snijd de radijs in parten. Verwijder de klokhuizen uit de appels en snijd de appels in dunne repen.
3
Verhit een pan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak de aardappelen in 6 min. goudbruin. Voeg na 3 min. de kruidenboter, het sap van de citroen en de gehalveerde citroen toe. Breng op smaak peper en zout.
4
Meng de waterkers met de radijs en groene appel. Verdeel de salade en aardappelen over de borden. Leg hier de plakjes carpaccio op en garneer met de gebakken citroen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.