Print opties

Sluiten

Oranje tompouce

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de plakjes bladerdeeg doormidden, zodat je 20 rechthoeken krijgt. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en prik met een vorm gaatjes in elke rechthoek. Plaats een extra bakplaat bovenop om het deeg plat te houden.
2
Bak het bladerdeeg 10 min. in de oven. Haal de bovenste bakplaat er voorzichtig vanaf en bak nog 5-10 min. tot goudbruin. Druk indien nodig voorzichtig aan met een ovenhandschoen om het plat te houden en laat het bladerdeeg afkoelen.
3
Klop de plantaardige mix voor banketbakkersroom op met de Blue Band Finesse 31%. Voeg beetje bij beetje de sojamelk toe om de mix tot de gewenste dikte te brengen.
4
Meng de poedersuiker met het wortelsap tot een glazuur. Voeg eventueel extra vloeistof toe als het mengsel te dik is, of meer poedersuiker als het te dun is.
5
Besmeer 10 plakjes bladerdeeg met de zelfgemaakte banketbakkersroom. Leg hier de overige 10 plakjes bladerdeeg bovenop en bestrijk de bovenkant met het oranje glazuur.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.