Print opties

Sluiten

Oreo rolls

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte). Rol het croissantdeeg uit tot een rechthoek. Besmeer het deeg volledig met de chocoladepasta.
2
Verkruimel 2/3 van de Oreo’s grof (laat wat stukjes heel voor extra textuur) en strooi over de chocoladepasta. Rol het deeg strak op vanaf de korte zijde en snijd in 6 gelijke plakken. Leg de rolletjes in een ovenschaal en bak 15–18 min. tot goudbruin en gaar.
3
Meng ondertussen de roomkaas met de poedersuiker en het vanille-extract tot een glad glazuur. Laat de rolls even afkoelen en verdeel het glazuur erover.
4
Verkruimel de overige Oreo’s bovenop als topping.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.