Print opties

Sluiten

Orzo met chorizo

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper de ui en snijd de paprika’s in reepjes. Halveer de cherrytomaten en pel en hak de knoflook fijn. Snijd de chorizo in blokjes.
3
Verhit een pan zonder olie of boter op middelhoog vuur en bak de chorizo 5 min. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de paprika, tomaten en knoflook toe en mix het geheel door elkaar. Voeg de gekookte orzo en kookroom toe en breng je het geheel op smaak met wat peper en zout.
4
Ris de blaadjes van de tijm. Rasp de Pecorino. Verdeel de orzo over de borden en garneer met de tijm en Pecorino.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.