Breng een pan met water aan de kook en kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een half kopje kookvocht (per 2 personen) op bij het afgieten.
2
Pel en snipper de sjalot. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de sjalot 2 min. Voeg de ‘nduja toe en bak 1 min. mee. Voeg de garnalen toe en bak 3 min. Voeg de spinazie samen met wat peper en zout toe en bak tot de spinazie is geslonken.
3
Voeg de orzo toe samen met een beetje pastawater en breng het geheel eventueel extra op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de orzo over de borden. Pluk de blaadjes van de basilicum en verdeel over de orzo. Verkruimel de feta erboven en maak af met een snuf peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.