Print opties

Sluiten

Orzo risotto met zalm en doperwten

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Verhit 2/3 van de olijfolie in een hapjespan en bak de ui in 2-3 min. goudbruin. Voeg de orzo toe aan de pan en bak 1 min. mee.
2
Verwarm ondertussen de bouillon in een pan en roer de tomatenblokjes er door. Schenk de bouillon met tomatenblokjes bij de orzo en roer door. Laat het geheel 10-12 min. met een deksel op de pan koken.
3
Knip de takjes met de kerstomaatjes in kleinere stukken. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de tomaatjes.
4
Voeg de doperwten toe aan de orzo en schep 2-3 min. om tot de erwtjes goed zijn opgewarmd.
5
Verdeel de orzo over de borden. Breek de warm gerookte zalm in stukjes en verdeel over de orzo. Serveer met trosjes met tomaat, rucola en kappertjes. Rasp tot slot de gele schil van de citroen over het geheel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.