Verwarm de oven voor op 180°C. Was de aardappels en snijd deze in plakken van 1 cd dik. Snijd de flespompoen in de breedte door de helft en schil deze. Verwijder de pompoenpitten en snijd de pompoen in plakken van 1 cm.
2
Verdeel de zuurkool, crème fraîche en 1 el van Verstegen Tafelgoud over de ovenschaal. Leg hier om en om dakpansgewijs de aardappel en pompoen plakken in.
3
Rasp de Parmezaanse kaas over de ovenschotel en plaats deze in de voorverwarmde oven voor 30 min. tot de aardappel en pompoen gaar zijn. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie wanneer de Parmezaanse kaas te donker wordt van kleur.
4
Haal de ovenschaal uit de oven en verdeel hier het overige Verstegen Tafelgoud overheen. Serveer de ovenschotel.
5
Tip: Voeg voor een niet-vegetarische ovenschotel gerookte spekblokjes toe. Bak deze krokant in een pan en verdeel deze over de zuurkool.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.