Print opties

Sluiten

Ovenschotel met boerenkool en zalm

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in met de olijfolie. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de broccoli en boerenkool 10 min. Giet af en prak de groenten in de pan grof met behulp van een pollepel. Voeg naar smaak peper en zout toe.
2
Klop de eieren samen met de kookroom, het kerriepoeder en peper en zout los. Snijd de zalmfilets in dunne plakken van ongeveer een 0,5 cm. Bestrooi de zalmstukken met peper en zout.
3
Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van de ovenschaal. Verdeel daar de zalm over. Schep daaroverheen het broccoli-boerenkoolmengsel en duw lichtjes aan. Verdeel de overige aardappelschijfjes over de bovenkant en giet het eimengsel over de aardappelen heen. Bestrooi met de panko en Parmezaanse kaas en wat peper en bak 30 min. in de oven.
4
Hak ondertussen de bieslook fijn. Garneer de ovenschotel met de bieslook.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.