Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal in met de olijfolie. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Pel en snipper ondertussen de ui, snijd de prei in ringen, de champignons in plakjes en de winterpeen in blokjes.
2
Bak in een droge pan zonder olie op middelhoog vuur het gehakt rul. Voeg de gehaktkruiden samen met de ui toe en bak 5 min. mee. Voeg de prei, champignons en winterpeen samen met wat peper en zout toe en bak 5 min. Roer de crème fraîche door het mengsel.
3
Verdeel het gehaktmengsel over de ovenschaal. Snijd het bladerdeeg in reepjes en verdeel over de bovenkant van de ovenschaal, zodat er een soort dakje ontstaat. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg hiermee. Voeg peper en zout toe en bak 20 min. in de oven.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.