Print opties

Sluiten

Ovenschotel met pompoen en feta

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal in met de helft van de olijfolie.
2
Verhit de overige olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de spinazie met wat peper en zout tot deze is geslonken. Voeg de flespompoen samen met de sambal, het knoflookpoeder en de gezeefde tomaten toe. Breng het geheel eventueel extra op smaak met peper en zout.
3
Verdeel het mengsel over de ovenschaal en leg de aardappelschijfjes er dakpansgewijs overheen. Bestrooi met wat peper en zout en verbrokkel de feta over de aardappel. Schuif de ovenschotel voor 25 min. in de oven totdat de feta en aardappelschijfjes goudbruin kleuren.
4
Snijd de peterselie grof en garneer de ovenschotel met de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.