Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal in. Pel en snipper de ui en pel en hak de knoflook fijn.
2
Verhit een pan op hoog vuur en bak de spekjes goudbruin, zonder olie of boter. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee. Snijd ondertussen een stukje van de onderkant van de spruitjes, verwijder de buitenste blaadjes en was de spruitjes. Voeg de spruitjes, crème fraîche, nootmuskaat en wat peper en zout toe. Meng goed en bak nog 5 min.
3
Verdeel de aardappelpuree over de bodem van de ovenschaal en besprenkel met peper en zout. Verdeel het spruitjesmengsel erover en top af met peper. Bak 20 min. in de oven.
4
Hak de bieslook fijn en garneer de ovenschotel met de bieslook.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.