Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Kook de aardappelschijfjes ca. 5 min. en giet af. Vet een ovenschaal in met olie.
2
Verhit een braad- of hapjespan en bak het gehakt rul op middelhoog vuur. Snijd de prei in dunne ringen en de paprika in reepjes. Bak deze kort met het gehakt mee.
3
Leg de helft van de aardappelschijfjes op de bodem van de ovenschaal. Verdeel hier het mengsel van het gehakt en groenten overheen.
4
Meng de inhoud van het zakje MAGGI Ovenschotel met 250 ml koud water en 125 ml kookroom. Roer goed door. Voeg vervolgens het ei toe en roer nog eens door. Schenk ¾ van het mengsel gelijkmatig over de ovenschotel. Wacht 2 min. en verdeel vervolgens de andere helft van de aardappelschijfjes hier overheen. Schenk tot slot het overgebleven mengsel gelijkmatig over de aardappelschijfjes.
5
Zet de ovenschotel ongeveer 45 min. in het midden van de oven, totdat deze gaar is en de bovenkant goudbruin kleurt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.