Print opties

Sluiten

Paddenstoelenquiche met walnoten, salie en Cheesepop Gouda

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
1u 5min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een quichevorm (24 cm) in met 10 gram van de roomboter en bekleed met het taartdeeg. Leg een vel bakpapier op het deeg en leg hier blindbakbonen op zodat de bodem niet rijst. Bak het taartdeeg 10 min. blind in de oven.
2
Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de kastanjechampignons in plakjes en hak de paddenstoelenmix, walnoten en salie grof. Verhit 10 gram van de roomboter in een pan en fruit de ui glazig. Voeg de kastanjechampignons toe en bak 5 min. mee tot deze goudbruin kleuren.
3
Maal de helft van de Cheesepops in een keukenmachine. Klop de slagroom met de eieren los. Voeg de gemalen Cheesepops, wortel, kastanjechampignons, 40 gram van de walnoten, 40 gram van de cranberries, zout en peper toe. Roer goed door en giet het beslag in de quichevorm. Bak de quiche 35 min. in de voorverwarmde oven.
4
Verhit ondertussen de resterende boter in een pan en bak de paddenstoelen 10 min. Voeg de salie toe en bak 2 min. mee.
5
Schep de paddenstoelen en salie op de gebakken quiche en garneer met de resterende walnoten, cranberries en Cheesepops.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.