Print opties

Sluiten

Pan bagnat

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
1
Bereid de baguettes volgens de aanwijzingen op verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard en snijd in plakjes. Blancheer de tuinbonen 1 min. en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de helft van de tomaten in plakjes en snijd de rest fijn. Pel en snijd de ui in dunne ringen en de gegrilde paprika in reepjes.
2
Meng de tonijn (met aanhangende olie), azijn en rode ui tot een grove salade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3
Halveer de baguettes in de lengte en verwijder het kruim (dit gebruik je niet). Pel de knoflook en wrijf ermee langs de binnenkant van het brood. Bestrijk het brood met de fijngesneden tomaat.
4
Beleg de onderkanten van het stokbrood met het tonijnmengsel, de plakjes tomaat, olijven, tuinbonen en gegrilde paprikareepjes. Verdeel de plakjes ei en ansjovis met kappertjes erover en bestrooi met peper. Leg de bovenste helften van het stokbrood erop en druk goed aan. Verpak de broodjes stevig in bakpapier of vershoudfolie, zodat de smaken van de vulling goedkunnen intrekken. Halveer voor serveren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.