Dit broodje is een Franse klassieker die je wilt proberen. Je vult de Franse baguette met de bekende salade niçoise genaamd ‘Pan Bagnat’ met onder andere tonijn, olijven, ansjovis, sperziebonen en een eitje. Heerlijk voor de lunch!
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Ruil je standaard boterhammen met kaas of je crackers met chocoladepasta eens in voor een verrassend lunch recept! Je lunch hoeft helemaal niet zo saai te zijn, met maar een paar kleine aanpassingen kan je het al véél lekkerder maken. Denk aan wat groenten en fruit op je boterhammen, zoals rucola, komkommer, tomaat of perzik. Wil je helemaal wat anders? Dan hebben we genoeg inspiratie voor je klaarstaan!
Ga bijvoorbeeld voor een klassieker met een twist: tuna melt wraps. Dit Amerikaanse lunchgerecht op een sandwich maken we deze keer op een wrap. Net zo lekker van smaak en heerlijk voor de lunch of het diner. Of ga voor extra veel eiwitten met een cottage cheese wrap. We beleggen de wrap gemaakt van cottage cheese met spek, kipfilet en verfrissende tomaatjes.
Wil je juist uitpakken in het weekend met een verrassende lunch? No worries, ook hiervoor hebben we heerlijke recepten. Maak bijvoorbeeld pulled chicken buns. De zachte puntjes vullen we met zelfbereide pulled chicken en toppen we af met sesamzaadjes en koriander. Een ontzettend smaakvol broodje dat je zeker moet proberen! Ook lekker: een broodje kebab. Ideaal voor de snelle hap of wanneer je gewoon toe bent aan wat comfort food. Deze guilty pleasure is lekker voor het diner, maar ook voor een goed vullende lunch kan je het overheerlijke broodje maken. Vergeet de romige knoflooksaus en pittige sambal niet!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment