Print opties

Sluiten

Pan con tomate

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min

Ingrediënten

4 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Halveer het stokbrood in de lengte en snijd elke helft in 4 gelijke stukken. Besprenkel het brood met ⅔ van de olijfolie. Verhit een grillpan en gril de stukken stokbrood met de snijkant naar beneden in de pan tot er mooie grillstrepen op staan. Leg met de gegrilde kant naar boven op een schaal.
2
Rasp ondertussen de vleestomaten. Halveer de tomaat. Rasp de tomaat de snijkant naar beneden op een grove rasp tot je alleen nog het velletje over hebt. Dit velletje wordt niet gebruikt. Breng de geraspte tomaat eventueel op smaak met peper en zout. Roer de rest van de olijfolie erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep de tomatensaus op de gegrilde broodjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.