Print opties

Sluiten

Panna cotta met aardbei en blauwe bes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 30min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Week de blaadjes gelatine 5 min. in lauwwarm water.
2
Verwarm de slagroom samen met het vanille-extract in een steelpan op middelhoog vuur. Voeg de helft van de suiker toe en blijf roeren totdat deze helemaal is opgelost. Zodra het geheel begint te koken, haal je de pan van het vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg toe aan de pan. Roer totdat de gelatine helemaal is opgelost.
3
Verdeel het mengsel over de schaaltjes en zet voor minimaal 3 uur in de koelkast om af te koelen en op te stijven.
4
Doe de aardbeien samen met de overige suiker, blauwe bessen en het water in een kom en breng aan de kook. Maak een papje van de maïzena met 1 el water en voeg ook toe. Mix goed, zet het vuur laag en laat 1 min. doorkoken. Laat vervolgens helemaal afkoelen. Er mogen nog stukjes blauwe bes en aardbei in zitten voor een lekkere bite.
5
Serveer de panna cotta met het rode fruit mengsel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.