Mix de eieren, bloem, zout en halfvolle melk met de handmixer tot een egaal beslag.
2
Verwijder de schil en pit van de mango’s en snijd deze in plakken van 1 cm.
3
Rasp de schil van ½ van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter), halveer en pers de vrucht uit. Snijd de overige limoen in dunne plakjes. Klop de slagroom met de limoenrasp, klop-fix en ½ van de suiker stijf in de keukenmachine.
4
Verhit een pan van 20 cm doorsnede met boter en schep er een soeplepel van het beslag in. Bak de pannenkoek in 5 min. goudbruin. Draai de pannenkoek halverwege de baktijd om. Herhaal dit totdat het beslag op is.
5
Verhit een andere pan met de olijfolie en bak de mango 3 min. op hoog vuur. Voeg na 1 min. de overige en het limoensap toe.
6
Verdeel een deel van de limoenslagroom en mango over één pannenkoek en leg hier een andere pannenkoek op. Herhaal dit zodat er een stapel ontstaat en de pannenkoeken op zijn. Houd 2 el limoenslagroom en 3 plakjes mango apart.
7
Verdeel de overige limoenslagroom over de pannenkoekentaart en garneer met de poedersuiker, overige mango, limoenschijfjes, witte chocoladevlokken en kokoschips.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.