Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de focaccia in blokjes van ongeveer 3 cm. Meng de focaccia met ¼ van de olijfolie, knoflookpoeder en Italiaanse kruiden. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 12 min. in de oven.
2
Halveer ondertussen de cherrytomaten en aardbeien. Meng de helft van de balsamico crème met de witte wijnazijn en honing, tot de honing is opgelost. Voeg nu al roerend de rest van de olijfolie toe.
3
Pluk de blaadjes van de basilicum. Meng de focaccia croutons direct na het bakken met de cherrytomaten en de helft van de balsamico dressing. Laat het kort afkoelen en meng vervolgens met de aardbeien, mozzarella en de rest van de dressing en basilicum.
4
Maak de salade af met de rest van de balsamico crème en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.