Halveer de cherrytomaten en snijd de Romatomaten in parten.
3
Snijd dikke plakken van het desembrood en snijd in blokjes van ongeveer 2,5 cm x 2,5 cm. Meng deze met de helft van de olijfolie en hussel dit door elkaar met je handen. Breng op smaak met peper en zout.
4
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het brood erover. Bak gedurende 12 min. af in de oven. Laat vervolgens afkoelen.
5
Pers de knoflook en verwarm dit 2 min. samen met de andere helft olijfolie op laag vuur zodat de scherpte eraf gaat. Laat vervolgens afkoelen.
6
Bereid de vinaigrette door de witte wijnazijn te mengen met de knoflookolijfolie en honing.
7
Scheur de mozzarella in grove stukken en voeg alle ingrediënten samen in een kom met de vinaigrette. Laat de salade even staan voordat je deze serveert, zodat het brood alle smaken kan opnemen. Top de salade af met verse basilicum en peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.