Print opties

Sluiten

Papillote met groenten en witvis

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Halveer de cherrytomaten. Dep de kabeljauw droog met een stuk keukenpapier en besprenkel beide kanten met wat peper en zout.
2
Knip het bakpapier in vierkanten van 20 bij 20 cm. Verdeel ½ van de olijfolie over het midden van de bakpapieren. Neem nu één stuk bakpapier en leg hierop ½ van de soepgroenten, tomaat en kabeljauw. Herhaal voor het andere pakketje.
3
Pers het sap uit de citroen. Besprenkel de vis bovenop met de overige olijfolie en het citroensap. Vouw de pakketjes strak dicht en leg ze met de naad omhoog op een bakplaat of in een ovenschaal. Schuif voor 25 min. in het midden van de oven.
4
Hak de bieslook en dille fijn. Verdeel de pakketjes over de borden, vouw open en garneer met de bieslook en dille.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.