Print opties

Sluiten

Paprika tortilla’s gevuld met rode paprika en kikkererwten

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de paprika in repen van 1 cm en snijd de prei in ringen van 5 mm dik. Snijd de bloemkool in roosjes van 2 cm, pel en snijd de knoflook fijn.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de bloemkool in 3 min. beetgaar, giet deze af.
3
Verwarm een pan met olijfolie en voeg hier de knoflook en prei aan toe bak deze 4 min. op middelhoog vuur zodat deze beginnen te kleuren. Voeg hier de kikkererwten, bloemkool en paprika aan toe. Bak deze 3 min. mee en voeg hier vervolgens Verstegen World Spice Blend Habanero, crème fraîche en naar smaak zout aan toe en roer dit door.
4
Plaats de tortilla’s ondertussen op een rek en bak deze 5 min. in de voorverwarmde oven. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes.
5
Verdeel de groenten over de tortilla’s en vouw deze dicht. Garneer hier als laatste de platte peterselie overheen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.