Print opties

Sluiten

Paprikasoep met harissa

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd in stukken van 3 cm. Pel en snijd de knoflook en rode ui fijn. Snijd de bleekselderij in stukken van 1 cm en houd de bladeren apart.
2
Verhit een soeppan met de olijfolie en bak de knoflook, ui, paprika en bleekselderij 5 min. Meng de groentebouillontabletten met het water. Voeg de harissa en groentebouillon toe aan de groenten en kook 5 min.
3
Pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
4
Voeg de bulgur toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de soep over de kommen en garneer met de bladeren van de bleekselderij.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.