Print opties

Sluiten

Parelcouscous met gemarineerde kastanjechampignons

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Meng de knoflook, de helft van de tijm en de olijfolie in een grote kom. Breng op smaak met peper en zout. Meng de kastanjechampignons door de marinade en zet apart.
2
Maak de spruiten schoon door een stukje van de onderkant te snijden en de buitenste blaadjes te verwijderen. Breng een pan water aan de kook en kook de spruiten in 7 min. beetgaar. Giet af.
3
Kook ondertussen de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4
Verhit een pan en bak de spekblokjes 5 min. Voeg de gemarineerde kastanjechampignons toe en bak 7 min. mee.
5
Voeg de couscous en de spruiten toe aan het champignonmengsel en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de couscous over de borden en garneer met de overige tijm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.