Breng een pan met het water aan de kook en los hier het kippenbouillontablet in op. Maak de sperziebonen schoon en halveer. Kook de sperziebonen in 3 min. beetgaar en haal uit de pan. Meng de harissa kruiden door de sperziebonen.
2
Houd een soeplepel bouillon apart en kook de parelcouscous in de overige bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal uit de pan.
3
Verkruimel ondertussen de feta. Pluk de blaadjes munt en snijd deze fijn.
4
Meng de helft van de feta met de soeplepel bouillon tot een saus.
5
Meng de helft van de munt en de fetasaus door de parelcouscous. Breng op smaak peper en zout.
6
Verdeel de parelcouscous over de borden, verdeel hier de sperziebonen over. Garneer met de overige munt en de resterende verkruimelde feta.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.