Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de broccoli in roosjes van 2 cm. Pel en snijd de rode uien grof. Halveer de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes van 1 cm.
2
Verdeel de broccoli en rode ui met ½ van de olijfolie over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in de oven.
3
Rasp ondertussen de schil van de sinaasappel (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Hak de dille grof.
4
Verhit een pan met water en kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en breng op smaak met de Oriëntaalse kruiden, dille, sinaasappelsap, sinaasappelrasp, peper en zout.
5
Verhit ondertussen een pan met de overige olijfolie en bak de vega chickenburgers crispy goudbruin en krokant. Hak de pecannoten grof.
6
Verdeel de parelcouscous, geroosterde groente, appel en vega chickenburgers crispy over de borden en garneer met de pecannoten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.