Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat iets afkoelen.
2
Snijd ondertussen de aardbeien in partjes. Pel en snipper de rode ui. Snijd de rode peper fijn. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes, Halveer de limoen en pers het sap van ½ van de limoen uit. Snijd de overige limoen in partjes. Hak de basilicum fijn. Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees uit.
3
Meng in een kom de aardbeien, rode ui, rode peper, avocado, limoensap, granaatappelpitjes, basilicum en peper en zout tot een frisse salsa.
4
Breng de gamba’s op smaak met cajun kruiden en een snufje peper en zout. Verhit een pan met de olijfolie en bak de gamba’s 3–4 min. tot ze roze en gaar zijn.
5
Verdeel de parelcouscous over kommen. Schep de salsa erop, leg de gebakken gamba’s erbij en lepel de passievrucht erover.
6
Garneer de bowl met de partjes limoen en een swirl sriracha mayonaise. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.