Pel en snipper de knoflook. Snijd de ansjovis en de rode peper fijn. Schaaf met een dunschiller vlokken van de Parmezaanse kaas.
2
Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook en ansjovis 1 min. Voeg de tomaten, rode peper, 2/3 van de Verstegen World Spice Blend Napoli, Verstegen Zwarte peper en de suiker toe. Laat 20 min. pruttelen op laag vuur.
3
Breng water aan de kook in een pan, bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4
Voeg de olijven en de kappertjes toe aan de saus. Voeg de pasta toe aan de saus en meng goed. Pluk de blaadjes van de basilicum.
5
Verdeel de pasta over de borden en garneer met Parmezaanse kaas, resterende Verstegen World Spice Blend Napoli en de basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.