Verwarm een pan met water tot het kookpunt. Voeg de spaghetti toe en kook 10 tot 15 min. Giet af en bewaar 1 kopje pastawater.
2
Snijd de halloumi in blokjes en marineer met de balsamicodressing. Verwarm de boter in een pan op middelhoog vuur en bak de halloumi in 7 min. goudbruin.
3
Kluts het ei los. Voeg de eidooiers toe aan het geklutste ei en roer goed door. Rasp de pecorino romano en voeg toe. Voeg de spaghetti en het ei-kaas mengsel toe aan een grote pan en roer dit goed door elkaar op lage temperatuur. Voeg lepel voor lepel wat pastawater toe totdat de saus indikt.
4
Breng verder op smaak met zwarte peper. Pluk de blaadjes van basilicum. Verdeel de pasta over de borden, gevolgd door de halloumi. Garneer met de basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.