Print opties

Sluiten

Pasta met kip en rode pesto

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de ricotta met de helft van de Parmiggiano Reggiano. Rasp het gele gedeelte van de schil van de citroen en pers de helft van de citroen uit. Meng de rasp en het sap door het ricottamengsel.
2
Snijd de ui in halve ringen en snijd de knoflook fijn. Snijd de gerookte kipfilet in plakjes en snijd elk plakje in de lengte door.
3
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de rode ui en knoflook. Voeg vervolgens de gerookte kip, spinazie en het ricottamengsel toe en roer door. Voeg de pasta en de rode pesto toe en roer nogmaals goed door.
4
Verdeel de pasta over de borden en garneer met wat extra rode pesto en de overige Parmiggiano Reggiano.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.