Print opties

Sluiten

Pasta met bimi en burrata

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en knoflook. Hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen. Laat de ansjovis uitlekken.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 2-3 min. Voeg de ansjovis en de helft van de chilivlokken toe en roer door. Laat de ansjovis in 1-2 min. op laag vuur oplossen tot een saus.
3
Voeg de bimi toe en schenk de bouillon voorzichtig in de pan. Leg een deksel op de pan en laat in 4-6 min. stoven. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
4
Neem de pasta met een tang uit de pan en schep de pasta door de saus. Zorg dat de pasta volledig is bedekt met saus. Verdeel over de borden.
5
Scheur de bol burrata en verdeel over de pasta. Strooi de overige chilivlokken er overheen. Pluk de baadjes basilicum van de takjes en verdeel de blaadjes basilicum en de rucola.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.