Print opties

Sluiten

Pasta met broccoli, spekjes en gorgonzola

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Zet een grote pan water op voor de pasta en broccoli. Snijd de broccoli in roosjes. Pel en snipper de ui. Ris de takjes tijm.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 5 min. de broccoliroosjes toe. Bewaar bij het afgieten een kopje kookvocht.
3
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de spekreepjes 4 min. aan in de droge pan. Voeg de ui en tijm toe en bak 2 min. mee. Verbrokkel de gorgonzola en voeg samen met de kookroom toe en breng rustig aan de kook.
4
Hak de hazelnoten grof. Verhit ondertussen een andere koekenpan op middelhoog vuur. Rooster de hazelnoten in 3 tot 5 min. lichtbruin in de droge koekenpan.
5
Voeg de pasta, broccoli en het kookvocht toe aan de kaassaus en roer goed door. Verdeel over de borden en garneer de pasta af met de geroosterde hazelnoten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.